Fytoweb is vernieuwd

30/03/2016

Onze oude website heeft ons lang gediend, maar na 15 jaar was het hoog tijd voor iets nieuws en hedendaags. De nieuwe website laat ons toe onze informatie op een duidelijke en gebruiksvriendelijke manier te structureren en te communiceren.

De website bevat, naast de gekende thema’s over gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen, nu ook alle informatie over de fytolicentie en het reductieplan. De informatie wordt aangeboden in 6 blokken. Drie blokken geven toegang tot informatie over gewasbeschermingsmiddelen: toegelaten middelen opzoeken, alles over de toelatingsprocedure en informatie voor de eindgebruiker. De drie andere blokken omvatten de thema’s fytolicentie, meststoffen en het reductieplan van gewasbeschermingsmiddelen. Daarnaast is er ook een uitgebreide nieuwssectie.

De website geeft toegang tot de veel gebruikte zoekfunctie om toelatingen van gewasbeschermingsmiddelen te raadplegen. De zoekfunctie heeft een visuele opknapbeurt gekregen in afwachting van een vernieuwde versie met verbeterde functionaliteiten. Toch zijn er nu al een aantal bijkomende opties voorzien: zo kunnen de zoekresultaten beperkt worden tot professionele of niet-professionele middelen en zijn opzoekingen op mobiele apparaten mogelijk.

We hopen dat u uw weg gemakkelijk zal vinden op de nieuwe site. Heeft u toch vragen of opmerkingen: contacteer ons gerust.

Deel deze pagina