Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuws op Fytoweb?

We streven ernaar om Fytoweb zo actueel mogelijk te houden. Als u de website regelmatig raadpleegt blijft u op de hoogte van belangrijke informatie over gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen.

Hieronder vindt u twee mogelijkheden om nieuws op fytoweb te volgen.

Nieuwsbrief

U kan zich inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van belangrijk nieuws. Dit is een e-mail die u regelmatig ontvangt met nieuwe berichten en wijzigingen op de site. U kan u zich hier inschrijven. Het volstaat om uw e-mailadres op te geven bij inschrijving. Vergeet uw e-mailadres niet te bevestigen, de bevestigingsmail kan in uw spambox terechtkomen. Hier vindt u meer informatie over uw privacy en over uitschrijven van de nieuwsbrief.

Het nieuws en de nieuwsbrief zijn beschikbaar in Frans en Nederlands. Lees hier meer over hoe u de taal van de nieuwsbrief kan kiezen.

RSS-feed

Een andere mogelijkheid is om u te abonneren op de RSS-feed van de site. De RSS-feed is een bron van onze nieuwssectie die u kan toevoegen aan uw mailbox, browser of een gespecialiseerde applicatie.

U vindt de link naar onze RSS-feed in het menu onderaan de site. Klik op de link en/of kopieer de URL. Deze URL kan u toevoegen in uw mailbox of gebruiken op een website die RSS-feeds voor u bundelt. In de meeste browsers (Internet Explorer, Firefox en Safari) kan u zich eenvoudig abonneren bij het bezoeken van de pagina van de RSS-feed.